Breviarul statistic "Moldova în cifre, ediţia 2022" plasat pe pagina web

Biroul Național de Statistică prezintă o nouă ediție a breviarului statistic „Moldova în cifre”. Această ediție vine cu un format revizuit și îmbunătățit față de edițiile precedente, cu scopul de a ușura înțelegerea datelor statistice de către publicul larg și de a spori interesul față de acestea.

În publicație sunt selectați indicatori din diverse domenii, care arată care este situația în țara noastră, cum ne-am dezvoltat și care sunt provocările pe viitor.

„Moldova în cifre” prezintă cifre și constatări sub formă de text, tabele, grafice, hărți și infografice despre populație și procesele demografice, economie și finanțe, condiții de viață și forța de muncă, agricultură și mediul înconjurător, indicatori privind dezvoltarea durabilă și comparații internaționale în anul 2021 cu anii precedenți.

Datele pentru anii precedenți pentru unii indicatori sunt precizate în comparație cu cele editate anterior, pentru anul 2021 la o serie de indicatori datele sunt preliminare și pot fi precizate în edițiile ulterioare. Informația se prezintă fără datele întreprinderilor și organizațiilor din partea stângă a Nistrului și municipiul Bender, cu excepția cazurilor special menționate, când indicatorii sunt prezentați în total pe țară.

Informații statistice mai desfășurate vor fi publicate pe site-ul oficial www.statistica.gov.md, în Anuarul Statistic al Republicii Moldova și în alte ediții statistice oficiale ale Biroului Național de Statistică. 

Mai multe detalii găsiţi la rubrica: Produse şi servicii / Publicaţii / Moldova în cifre


Distribuie
  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit si tastați CTRL+ENTER